Ajatus neljän marinoidun rommin sekoituksesta on henkilökohtaisen matkani, kokemusteni ja haluni luoda alkuperäinen ja ainutlaatuinen tuote.
Sen valmistaminen oli jännittävä seikkailu, johon panin kaiken osaamiseni, ja oli selvää, että tämä ensimmäinen tuote olisi valmistettu luomuraaka-aineista ja reilun kaupan periaatteiden mukaisesti.
Ainutlaatuinen sekoitus marinoitujen rommien maailmassa, yllättävä ja hämmentävä, tuloksena tarkasta neljän marinoidun rommin sekoituksesta reilun kaupan luomusarjasta.
Aromien monimutkaisuus, jota asiantuntevat makuhermot arvostavat suuresti.
20 jalan (6m) kylmähuone-referi-kontti on suosituin malli referi-konttien vuokrauskalustossamme. Kontissa on noin 27m³ lämpötilasäädelty tila varastointia ja kuljetusta varten. Lämpötiloja voidaan säätää -40°C:sta +35°C:een, riippuen tuulettimen mallista. Kylmähuone-referi-kontit ovat täysin eristettyjä. Niiden sisäpinnat ovat ruostumatonta terästä ja alumiinia, mikä tekee niistä helppoja puhdistaa. 20 jalan referi-kontteja voidaan käsitellä helposti trukeilla tai nostureilla. Kontti toimii 32A 3-vaiheisella 5-napaisella tai meriliikennepistokkeella, riippuen mieltymyksistäsi. Vakio-malli on varustettu T-tangolla ja tasaisella lattialla. Kontteja voidaan varustaa erilaisilla lisävarusteilla, kuten lastausrampeilla. Yksikkö on soveltuva kansainväliseen kuljetukseen (CSC).
Laadin yhteistyössä Denis Maréchalin, entisen kokin ja hapanmakujen intohimoisen ystävän, kanssa, ja nyt voit jälleen löytää omenaviinietikan maut nauttimalla tästä hienostuneesta yhdistelmästä: omenaviinietikan happamuus yhdistettynä hunajan makeuteen ja heinän yrttisiin vivahteisiin.
Luonnontuote, hieman suodatettu ja pastöroimaton, tee etikasta päivittäinen rutiini keittiössäsi ja hyödynnä sen lukemattomia etuja (lääketieteellisen kirjallisuuden mukaan se olisi hyödyllinen muun muassa verensokerin säätelyssä, ruoansulatuksen helpottamisessa, ihon tonifioinnissa…)
Ruokavalioidesi täydentämiseksi se on täydellinen käytettäväksi salaattien maustamiseen, valkoisen lihan marinoimiseen tai deglasoimiseen, jälkiruoan viimeistelyyn…
Luovien ja maukkaiden aterioiden valmistamiseksi heinän ympärille, harkitse sen yhdistämistä muihin tuotevalikoimamme tuotteisiin: siirappi, heinän infuusio…
Tämä luonnollinen omenaviinietikka ei ole pastöroitu (eli kuumennettu korkeassa lämpötilassa)
Tämä uute on syntynyt useiden villien marjalajikkeiden monimutkaisesta yhdistelmästä, jotka on käsitelty itsenäisesti kaikkien niiden aromien ilmaisemiseksi.
Aromien monimutkaisuus, joka on lainattu Pineau des Charentes rubista tai piikkiviinistä, yhdistettynä rommin voimaan.
Yllättävä löytö...
André Guépratten, kumppanimme hillottaja, valmistama siirappi seuraa sinua aperitiivista jälkiruokaan.
Muutama tippa tätä siirappia täydentämään kauniisti alueemme tyypillistä Poiréa, ja tässä on 100 % normandilainen aperitiivi, jonka maku on yhtä herkkä kuin omaperäinen.
Makeiden/suolaisten ruokien ystäville se on myös arvostettu ainesosa vinaigrettessa tai lihan viimeistelyssä.
Ja makeista herkuista pitäville... uudista klassikoitasi lisäämällä tätä siirappia kauneimpiin jälkiruokiisi: riisipuuro, kermat, panna cotta... kaikki on sallittua!
Ja uteliaille herkkusuille... käytä sitä makeuttamaan tuorejuustosi!
Koostumus: Heinänuote (vesi, heinä), sokeri, sitruunamehu tiivisteestä.